De formule van Quadrio

Samenwerken en dooroptimaliseren met professionals
die graag uit bed komen voor hun vak 🤗

post-it

Gebruik maken van laatste technieken

De techniek gaat ontzettend snel en veel webontwikkelaars blijven helaas achter. Er zijn veel verschillende manieren om websites te maken. Door gebruik te maken van nieuwere methodieken zal je site sneller zijn, beter vindbaar zijn en betrouwbaarder overkomen.

Een goede online basis leggen begint bij een kansrijke ontwikkeling van Quadrio.

Voor onze applicaties hanteren we een code coverage van minimaal 80%. Dit wordt automatisch getest tijdens de auto-deployment. Programmatuur dient altijd door een andere programmeur systematisch en aan de hand van de acceptatiecriterea getest te worden. Zo garandeerd Quadrio kwaliteit.

Veiligheid staat bij ons vooraan

Websites, applicaties en mobiele apps moeten gewoon veilig zijn. Je wilt niet dat data straks op straat ligt. Maar wat maakt een systeem nou veilig? 

Onze systemen zijn daarom BIV – ofwel CIA triad – gekwalificeerd. BIV staat voor beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid.

Quadrio beschikt over kennis van ‘ethical hacking’. Onze beveiligingsexperts zijn gespecialiseerd in penetratietesten en andere testmethoden. Op deze manier kunnen zij de veiligheid van uw applicaties waarborgen.

				
					// Cheezy algoritme voor een vrolijk leven
if(sad() === true) {
    sad().end();
    happy().start();
}
				
			

Quadrio's geheime saus 🔥

Psst.. Benieuwd waar onze kracht nou écht ligt?

Bij Quadrio werken we gestructureerd en blijven we de website optimaliseren, zodat u met de tijd steeds meer omzet en conversie zal gaan maken met uw website. Wanneer u uw onderneming serieus neemt zal Quadrio aan de hand van Lean Six Sigma uw webste meten, analyseren, verbeteren en testen voor optimaal resultaat.

Het kan natuurlijk zijn dat uw business model niet goed op orde is. Dan kan je bij wijze van de beste website van de wereld hebben, maar als het product of dienst niet werkt, zal het optimaliseren van de website weinig impact hebben. Daarom maken we altijd eerst even kennis met elkaar.

Een kansrijke basis leggen voor uw onderneming

Een goede basis voor de klant begint met een duidelijke analyse.

Dooroptimaliseren op basis van allerlei statistieken

Meten is weten. Door middel van anonieme gebruikersdata bouwen wij wat je doelgroep echt wil.

De kracht van Quadrio 💪

Onze sterkten

Hoe komen we aan deze ‘willekeuringe’ nummers hoor ik je denken. Nou, zo willekeurig zijn ze niet. Door de zogeheten business value, story points, het effectiviteits-ratio van het team en de totale impact met elkaar te vermenigvuldigeren, weten wij precies wat er speelt.

Zo weten we waar nog meer resultaat te behalen valt. Wij optimaliseren niet alleen de opleveringen van de klant, maar ook onze eigen bedrijfsvoering.

Vijf jaar geleden streefden we naar >80%. Tegenwoordig strven wij naar >94%.

Webontwikkeling & SEO
92%
User experience design
93%
Online marketing
95%
Bedrijfsfotografie
93%

Exponentiële groei bij Quadrio

Lanceer-strategie op maat gemaakt

En nog een website online.. En nog één… Alleen in Nederland zijn er al 2 miljoen websites online waaronder 80 duizend actieve webwinkels. 

Een krachtige lanceerstrategie zorgt meestal voor flinke pieken in je omzet als je product of dienst goed is. Hiermee laat je zien dat jij er bent. De lanceerstrategie gaat meestal al 6 weken van start voordat de website daadwerkelijk online staat.

Door mensen in een zogegeten ‘hype state’ te krijgen, zullen ze erg benieuwd zijn naar jouw nieuwe website. Dit combineer je natuurlijk met goede eenmalige deals. Zo bouw je wellicht jouw NEXT loyale following op.

Social Media​​ Marketing

Social media is key als het gaat om het promoten van je bedrijf.

SEO

Beter gevonden worden in Google is essentieel.

Content marketing

Sterke content marketing behoort tot je online strategie.

Bouwstenen voor een Kansrijke website

Ontdek onze missie en expertise 🏋️

Jamie van Achteren bellen